Wednesday, February 20, 2013

Langkah Semakin Menjauh

HAI ku ucapkan kepada silent blogger dan Assalammualaikum ku ucapkan buat semua blog reader yang setia membaca perkhabaran dan entry dari aku, thanks sangat2.... Actually hari nie aku just nak cerita tentang apa yang jadi kebelakangan ini. Pertama sekali, aku nak ucapkan takziah kepada kawan aku HIJRAH dan keluarga dia kerana, ibu dia baru saja meninggal pada hari isnin ni tadi (18/2/2013) . salam takziah ku ucapkan kepada dia,,,semoga ktk tabah hijrah , hadapi segala cubaan dan dugaan yang diberikan oleh Allah s.w.t tok. Moga2 ktk terus tegar dalam menjalani kehidupan, IN SHA ALLAH... Amin...

kembali kepada kisah aku, aku sekarang nie belum dapat melupakan segalanya tentang si dia, apa yang ku dengar, lihat, ingat dan tidak sengaja terlintas di fikiran semuanya tentang dia, tapi macammana lah aku nak lupakan dia kalau aku masih belum bersedia... tapi aku akan berusaha untuk lupakan dia juga, APA guna melukut di tepi gantang kalau orang tu dah tidak sudi, lebih baik menyendiri,,,

Aku memang sedih tyme cuti CNY nie tadi, banyak perkara yang kurang baik dan masalah yang aku hadapi semasa cuti tapi aku tetap tabahkan hati aku, walau aku tahu aku tidak mampu untuk mengharungi semua itu namun, aku tahu Allah s.w.t sentiasa bersama aku di setiap waktu dan di mana2 sahaja.........