Thursday, December 6, 2012

Warkah Cinta Berbau Syurga - Tv Al-Hijrah

Assalammualaikum, Apa Khabar semua rakan blogger??? semuanya sihat walafiat kan......Pasal tajuk entri di atas, ada cerita Cinta Islamik yang terbaru di Tv AL- Hijrah, takla baru sangat boleh dikira lama jugak dah ditayangkan cerita nie.

Saya suka sangat cerita nie bukan sekadar menghayati kisah cinta di antara WARDAH ( HELIZA HELMI) dan Amir (IMAM MUDA NAZRUL), tetapi bagaimana mereka mengendalikan perasaan mereka masing2, first time tengok cerita yang boleh buat aku tak pernah miss tengok pun satu episod cerita ni...

Apa-apapun aku cadangkan korang tengok cerita nie best  tau :)




Jangan Lupa tengok cerita ni k, kat TV AL-HIJRAH setiap Selasa-Khamis dalam pukul 8.30 macam tu .

4 comments:

  1. menarik sangat2 , jangan lupa tengok kat tv AL-HIJRAH setiap selasa hingga khamis pukul 8.30 malam macam tu

    ReplyDelete
  2. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete