Saturday, November 10, 2012

Segmen Sabtu Jom Cari Follower Bersama

Assalammualaikum, dan hello buat rakan2 blog aku hhehe :)

Hari nie aku nak ajak korang join segmen nie, Blog AISYAH HUMAIRA

JOM JOIN :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/11/segmen-sabtu-jom-cari-follower-bersama.html

Jangan lupa tekan header atas ataupun link tu  dan join ,,,

Terima kasih kalau ada yg dah sudi buka entry nie dan baca, kalau xnak join pun x pa, kite x paksa pun cuma nak suruh korang tambah follower je nie :)


16 comments:

  1. salam ... hyep2!!

    miss joined jugak dear..!

    btw, done follow here...~

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/11/segmen-sabtu-jom-cari-follower-bersama.html

    ReplyDelete
  2. ok2 thanks...nanti saya follow awak k :)

    ReplyDelete
  3. salam dtg dr segmen yg sama ^_^

    http://ape-kinah.blogspot.com/2012/11/segmen-sabtu-jom-cari-follower-bersama.html

    ReplyDelete
  4. dr segmen sama..done bw n follow cni

    http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/11/segmen-sabtu-jom-cari-follower-bersama.html

    ReplyDelete
  5. senarai peserta dah diupdate!!
    terima kasih kerana join :)
    keep blogging!
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-sabtu-jom-cari.html

    ReplyDelete
  6. Kinah dan Nana , thanks sebab sudi join blog saya,,later saya follow blog awak :)

    ReplyDelete
  7. reena singgah sini..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-sabtujom-cari-follower-bersama-ah.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini bw n follow;) Dari segmen yang sama.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-sabtu-jom-cari-follower-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal ..
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-sabtu-jom-cari-follower-bersama.html

    ReplyDelete
  10. salam ziarah..jenjalan sini..dari segmen yg sama..

    singgah balik jom..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/segmen-segmen-sabtu-jom-cari-follower.html

    ReplyDelete
  11. Thanks jugak sebab sudi join, btw, saya dah join awak semua :)

    ReplyDelete
  12. Eza blogwalking, dah follow sini.. Jemput singgah blog Eza yer... :D

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum / Salam Sejahtera,

    E'raz datang daripada Segmen : Jom Cari Follower Bersama AH

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-sabtu-jom-cari-follower-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Eza : thanks, nanti saya singgah kat blog awak,

    Eraz : Thanks, Btw, dah follow dah blog awak n singgah kat blog awakjugak, Nice blog :)

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/segmen-sabtu-jom-cari-follower-bersama.html

    ReplyDelete