Sunday, September 2, 2012

Mimpi dan Keputusan yang telah aku buat :)

Assalammualaikum buat semua silent reader dalam blog aku nie,,walhal tak banyak mana pun follower aku, tapi aku bersyukur la sebab ada org yg sudi nak bertandang kat blog nie.

First aku nak cerita ckit , aku ada mimpi pelik malam tadi.
mula2 tu aku mimpi aku dengan seorang lelaki ne sama suka , then kami pun decide nak kahwin....pastu tiba2 ja dalam mimpi ku tu future husband aku tu meninggal pulak,,,tapi problem nya aku xsedih langsung la ,,,pelik kan,,,

Second , nie pasal hati aku pulak, sekarang nie aku dah buat keputusan yang agak berat la, aku dah bertekad nak melupakan seseorang yang aku suka dan sekarang nie aku nak cuba buka hati untuk seseorang yang ditakdirkan untuk aku....biarlah jodoh itu ,aku serahkan kepada Allah S.W.T


Thanks kerana sudi baca blog aku =D

1 comment:

  1. good idea...cintai lah orang yang mencintai kita itu lebih baik kan?

    ReplyDelete