Saturday, September 22, 2012

Aku suka Ambil Gambar :O

Nak kata photographer,,,,bukan pulak tapi aku suka jugak bab2 ambil2 gambar ne!!!,,jom lihat aksi kawan2 aku kat bawah nie hahahha,,,jgn hairan mereka nie memang mcm tu syok kalau bergambar...:)


me n bufday girl farhana (22/9/2012) nie la tarikh bufday die ,,,Happy Belated Birthday walaupun dah wish tapi serba salah jugak x ikut party birthday die,,kesian die umo dah 19 boleh kahwin dah nie hehhehehe :)


Karen nie pemalu tetapi ngegeh sebenarnya....


karen


isma



zizah with jes


ngu ling2 kapten sem 3 ppismp



isma with farhana


hijrah



                                                        Dara Suliana n Jesamine :O


Sze ping


Ini Kee ling ying 

Last But not least aku sayang semua classmates aku,,,kepada sesiapa yang xda gambar kat cnie,,,jgn risau lain kali aku upload lagi,,,aku bukan apa,line slow sangat mcm siput susah la mok upload kan2 :P

No comments:

Post a Comment