Saturday, September 29, 2012

KRAFTANGAN FELT CRAFT FIRST TIME BUAT :)

Assalam hari nie aku belajar satu pengalaman yang menyeronokkan, walaupun selama ini, aku nie tak kreatif sangat, tapi aku rasa aku boleh buat la cuma daya kreatif aku tu kurang berbanding orang lain, tapi aku bangga jugak sebab aku dapat buat keychain hasil tangan aku sendiri,,tak beli lagi tu,,,just buat pakai kain felt, gunting, jarum,benang dan button kecil....

Ni bahan2 untuk buat kraftangan keychain aku...... ada kain felt pink muda, merah dan hitam,satu button kecil dan penyangkut...






tyme ni kawan aku tengah buat huruf nama dia :) nama dia SRI :)



   
                                         nie pulak huruf nama aku,,,tahu tak kenape aku pilih DNF,,,sebab nama aku
                                          Dayang Nur Fasihah eheheh,,panjang sangat susah nak buat,



INI PULAK HASIL KRAFTANGAN KAWAN2 AKU DAN AKU SENDIRI

YG NIE HIJRAH YANG BUAT HEHEHHEHE


                                            :) LLALLALLALALALALLAL

                                           
                                         YANG MERAH HITAM PINK NI PULAK AKU YANG BUAT :D                                          
   






NIE PULAK ISMA YANG BUAT 









DAN YANG NIE PULAK ZIZAH YANG BUAT KHAS UNTUK SESEORANG :)




CANTIK2 KAN DIA ORANG BUAT,,YANG AKU PUNYA BIASA2 JE DAN TAK BERAPA NAK KEMAS,,TAPI TAKPE LAIN KALI AKU AKAN BUAT YG LEBIH BAIK LAGI HHEHEH :)

Thursday, September 27, 2012

SEGMEN TANGKAP FOLLOWER SEBANYAK MUNGKIN =D



 CLICK HERE :p

FOLLOWERS : 12

SEHAH dah tag kawan saya nie hehhehe  

IESYMA


jgn lupa folloW SAYA K :)

Perkongsian Cerita Sebagai Seorang Pelajar yang baru meminati SENI Visual :)

Assalam, w.b.t,,,

hari nie aku nak update entri pasal projek seni aku iaitu  Stabail,,,aku nie takla pandai sangat seni cukupla sekadar memberi idea yang bernas dalam kumpulan tapi x de satu pun aku reti nak buat melainkan kawan aku yang ajar dulu la kan. Pelik jugak, kata minat seni tapi tak pandai buat memang kureng la aku nie hahhahaha :)

Jom, explore gambar kat bawah hehehheheh.....


Isma tengah buat ikan dawai lilit ngan benang, dia yang ajar aku buat nie...


Aku nie gambar je lebih , propa je kan


Kee tengah show off dia punya skill tu


Jes ni pulak memang suka jadi model apa2 jer :P



K.A.M.I punya StAbAiL sEnI

TEMA : Karangan Laut

Tajuk : " Under The Sea Bloop...Bloop..."



cantik tak ???? hehhehehe lallallalallalalla :)


Monday, September 24, 2012

Mimpi Ngeri Malam tadi :(

Assalam,,w.b.t,

Hari nie , aku nak cerita sikit pasal mimpi ngeri yang aku alami mlm tadi. Seram jugak mimpi tu, aku bukan apa geli sebenarnya tengok haiwan tu dalam mimpi.

Mesti korang tertanya-tanya kan haiwan apa yang aku maksudkan ini,jgn risau aku nak bagitahu la nie , aku mimpi aku jumpa ULAR tedung dan Ular Sawa dlm mimpi aku mlm tadi....TAKUT LA.....serious ni ...

Mcmni, mimpi aku tu pasal ular tedung tu tiba2 gigit tangan aku,sakit betul aku rasa dlm mimpi tu, then, Ular Sawa yang besar tu telan pulak ular tedung tu then lari dari tempat tu ke hutan...pelik kan, aneh betul mimpi aku masa tu,,,dalam dilema aku nie...apa maksud mimpi aku tu...mintak2 la tiada perkara yang buruk terjadi,Insya Allah....Amin.....:)

Saturday, September 22, 2012

Aku suka Ambil Gambar :O

Nak kata photographer,,,,bukan pulak tapi aku suka jugak bab2 ambil2 gambar ne!!!,,jom lihat aksi kawan2 aku kat bawah nie hahahha,,,jgn hairan mereka nie memang mcm tu syok kalau bergambar...:)


me n bufday girl farhana (22/9/2012) nie la tarikh bufday die ,,,Happy Belated Birthday walaupun dah wish tapi serba salah jugak x ikut party birthday die,,kesian die umo dah 19 boleh kahwin dah nie hehhehehe :)


Karen nie pemalu tetapi ngegeh sebenarnya....


karen


isma



zizah with jes


ngu ling2 kapten sem 3 ppismp



isma with farhana


hijrah



                                                        Dara Suliana n Jesamine :O


Sze ping


Ini Kee ling ying 

Last But not least aku sayang semua classmates aku,,,kepada sesiapa yang xda gambar kat cnie,,,jgn risau lain kali aku upload lagi,,,aku bukan apa,line slow sangat mcm siput susah la mok upload kan2 :P

Hanif Idrus Segmen Menerjah

jom join segmen nie :)

hanifidrus

http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
 jom sama2 join ni



Tuesday, September 18, 2012

Mengimbas Kembali Ramah Tamah IPGKTAR yang lepas 30. OGOS . 2012 :)

Assalammualaikum semua,,,hari nie ku nak cerita ckit pasal ramah tamah IPG kami orang yang lepas, best jugak,,,aku malas nak cerita panjang-panjang lebih baik korang tengok je gambar yg aku bakal post kan kat bawah2 nie k =P
















Korang Tengok Je gambar aku malas nak cerita,lain kali aku upload banyak2 lagi yer.....