Tuesday, August 28, 2012

Raye 2012 =p

Assalam, semua rakan -rakan yang sudi membaca post aku nie. Lamak juak x update tok koh,,xtauk mok padah apa, apa2 pun kmk mok cerita pasal raya ckit loklah...hehheheh

Ini parents aku,,aku sayang sangat kat dia orang,,,,dia orang nie la pembakar semangat aku untuk terus berjuang dan tegar untuk menghadapi dugaan di dunia ni.....tanpa diaorang siapala aku nie kan...:'(


yang nie adik bongsu aku, dia ni ada karisma nak mengorat je kerje,,,hehhe tapi dia baik n setia hahahha...



Yang pakai baju merah nie, adik aku yang lahir selepas aku anak ke 3 ,dia ni pendiam ckit orangnyer...hehheh tapi dalam hati dia ada taman la <3

aku xda gambar abang aku sebab tyme raya tadi mak aku sakit, raya pertama pun x beraya sangat mintak2 la mak cepat sembuh....aku rela sakit di tempat mak aku kalau boleh :( ,kami xda ambil gambar sekeluarga pun taon nie,sedihnye rase,walaupun banyak masalah ,kami tetap tegar menjalani kehidupan seharian....:(

yg nie aku hhohoho...=P


Salam sayang buat korang semua, semoga sentiasa dirah mati Allah s.w.t,semoga kita semua akan gagah menghadapi ranjau kehidupan yang kian menghimpit jiwa ...Insya Allah...Amin.....





1 comment: