Monday, August 6, 2012

Aku Frust,Kecewa,Sedih,x Percaya lagi pada yang namanya C.I.N.T.A


HIDUPKU MEMANG SEDIH MACAM KUCING NIE =(

-------------------------------------------------
Aku xtahu nak cakap apa lagi nie,,segala rasa dah bercampur baur nie,,alangkah baiknya kalau aku ada someone yg boleh tenangkan hatiku tyme nie,sedih je rase bila  sesuatu yang kita harapkan tak mungkin akan terjadi lagi,baik aku diamkan diri jelah,bila ada masa nak update blog,aku tak tahu pulak nak cakap apa, pelik betul la aku nie,,,huhuhuhuhu

No comments:

Post a Comment