Tuesday, August 9, 2011

Luahan Hati

Saat ini aku tengah bad mood betul2 nie,sakit hati pun ada gak nie....mana taknya aku nie dah kena BACKSTABBER. Aku benci tol la ngan orang yg suka backstabber kawan dia sendiri dari belakang,apalah salah nya kalau korang tak puas hati ka,korang nak komen apa2 ka cakap depan2 je !!face to face kan senang tak payah la nak nganok kwn bha.satu lagi buat ku geram sangat si BS ni umpat kawan aku dari belakang mcm2 je die x puas hati ngan kawan ku sorang nie, aku tengok kawan aku nie ok je takdela seperti yg dia cakap tue..adohai mak eh,sampai bila la kita nak menyimpan rasa iri hati sesama kita,kan kita nie sama ja sebenarnya,semua orang cantik ok,luaran,dalaman dan sebagainya,sesuci atau secantiknya seseorang itu tergantung pada hati budi mereka sendiri......

okla, TU JELA cita yg ku nak kongsikan buat sekarang ini....

No comments:

Post a Comment