Tuesday, August 9, 2011

Luahan Hati

Saat ini aku tengah bad mood betul2 nie,sakit hati pun ada gak nie....mana taknya aku nie dah kena BACKSTABBER. Aku benci tol la ngan orang yg suka backstabber kawan dia sendiri dari belakang,apalah salah nya kalau korang tak puas hati ka,korang nak komen apa2 ka cakap depan2 je !!face to face kan senang tak payah la nak nganok kwn bha.satu lagi buat ku geram sangat si BS ni umpat kawan aku dari belakang mcm2 je die x puas hati ngan kawan ku sorang nie, aku tengok kawan aku nie ok je takdela seperti yg dia cakap tue..adohai mak eh,sampai bila la kita nak menyimpan rasa iri hati sesama kita,kan kita nie sama ja sebenarnya,semua orang cantik ok,luaran,dalaman dan sebagainya,sesuci atau secantiknya seseorang itu tergantung pada hati budi mereka sendiri......

okla, TU JELA cita yg ku nak kongsikan buat sekarang ini....

Sunday, August 7, 2011

kita story mory jap..

tyme nie aku tengah dalam kelas ict,sempat jugak bukak blog ambil kesempatan ada wireless lah katakan. Lupa ku nak ucapkan SELAMAT BERPUASA ngan korang,selamat menempuh bulan ramadhan Al- mubarak ya..Aku balik kampung 26 hb nanti masih lama lagi tu nak balik raya so je la nie.
oklah, nanti aku sambung cite lagi..,sekarang aku nak kongsikan gambar2 org korea yang aku suka dan aku ambil dari internet :)














Hensem2 dan cantik2 kan,,,,aku memang minat drama korea ngan allkpop ...ha5 :p

Hidup di Iptar

Aku nak kongsi ckit cerita aku kat Iptar  nie....dah 1 bulan 2 minggu dah aku kat sini. Besla jugak study kat sini...sama macam Uitm jugak tapi aku rindu betul ngan kawan aku kat Uitm eh...walaupun aku tahu sapalah aku nie nak dirindu oleh orang kan. Tapi kalau difikir balik kan IPTAR ngan Uitm nie ada kelebihan dia  tersendiri walaupun aku tak tahu-menahu apa yang sama dan tak samanya, bagi aku dua2 tempat ni ada kenangan suka dan duka dalam hidup aku. Aku belajar kat sini ambil Program persediaan ijazah sarjana muda prasekolah 5 tahun setengah lagi tu aku study mana x sot otak aku ha5..tapi takpe demi menjadi seorang cikgu apa kurangnya jadi cikgu tiap2 bulan dapat elaun free ja... kAT sini aku ada ambil banya subjek macam kat sekolah menengah eh serius tok just aku tak minat sangat dengan subjek
pendidikan seni visual sebab jiwa aku nie tak ada unsur seni langsung memalukan lah ha5...gurau je tapi sekarang aku sudah mula menyukai seni lah walaupun hati masih berkata tidak. Sekarang aku dah ada banyak kawan baru la semuanya satu kepala ngan aku mana tak bestnya melampau je rupa .....Antaranya yang gila2 ni ialah



ieysma....sama umur aku

DayangAzizah AbgJama'aludin

dAyang Azizah mudak setahun nya tok




tok Jesamine anakku katakan






ada gik sebenanya tok jak gambar2 yang aku pat curik dari fb ha5..

Hijrah ngan Penny sorry x ngkah pic ktk org...:)

Monday, August 1, 2011

Allkpop&Jpop

Hello, everybody...nice to meet you all!!! Ok,everybody, I wanna tell you all about my interest thing in my life ( sorry  if my english is broken). I love allkpop and jpop ,If you want me to list all about kpop I can list it but now i'm just busy to write about it..

 For Now I like this group;

2pm
Bigbang
tvxq
JyJ
FT ISLAND
mblaq
2 am
super junior
kara
snsd
4 minute
Miss A
fx

and so on...

JPOP

orange range
ikuta toma
oguri shun
kamenashi kazuya
akanishi jin
aya kamiki
ueto aya

and so on.......